September 21, 2023
Het verhaal achter Black Lives Matter

20 thoughts on “Het verhaal achter Black Lives Matter

 1. Moet je als blanke is op bezoek gaan in zuid afrika ff kijken of de gekleurde mens niet racistisch is vind het nog steeds een beetje triest dat ze dat zelf dan niet inzien en het volgens hun alleen de donkere mensen zijn die gediscrimineerd wordeb

 2. FEIT IS DAT BLN IN AMERIKA UITGEKAKT WORDT! AFROAMERIKANEN! ZIJN ZE ZAT! IN AMERIKA BLM? HEBBEN NU MILJOENEN HUIZEN? ZE DOEN NIKS VOOR DE AFRO AMERIKANEN!

 3. ZELFS AFRO AMERIKANEN ZEGGEN HET ZIJN NIET DE WITTE? MAAR DAT HET FEIT IS! DAT IN ZWARTE WIJKEN! WAAR NOG NOOIT EEN BLM GEWEEST IS! WAAR ZWARTEN ZWARTEN AFMAKEN! DUS BLM IN AMERIKA WORDEN JULLIE DOOR AFROAMERIKANEN UITGEKOTST!

 4. Mijn complimenten. Ik begon huiverig aan deze video. Zal BLM in een negatief daglicht worden geplaatst? Zal racisme worden gebagatelliseerd, zoals dat zo vaak het geval is. Hoe ongelukkig zal ik mij voelen na deze video? Uiteindelijk met tranen in mijn ogen, ik heb er spijt van dat ik de video van George Flloyd bekeken heb. Ik heb velen bekeken, was zeker altijd geshockeerd, maar de video van George Floyd raakte mij zeer diep. Ik was weken van slag. Ik huil niet omdat ik deze video zo vreselijk vind, maar juist omdat ik het zo mooi vind, vooral het einde. Dat raakte, de wens van NOS zoals ik het ook zie…

  Ik ben zo moe van het onbegrip, de passieve agressie naar vooral Sylvana Simoms die plotseling 'onbeschaafd' wordt genoemd door Rutte, omdat ze kritiek uitte op het coronabeleid. Zoals het altijd weer belachelijk wordt gemaakt als enkel en alleen wordt gewezen op institutioneel racisme. Hoe niet de mensen die hierop wijzen, maar de mensen die zich onterecht aangesproken voelen zich in de slachtofferrol bevinden, maar vervolgens degenen die zich bewust zijn van het institutioneel racisme in de slachtofferrol duwen en behandelen als aandachtzoekende zielenpietjes die je gewoon geen aandacht moet geven. Ik ben moe van het onbegrip, moe van de passieve agressie die zelfs voorkomt in de regering dus hoe kunnen we het stoppen in onze samenleving? Een Minister-president die doodleuk zegt "het is zwarte piet, dus blijft hij zwart" en niet zegt: "Ik vertegenwoordig dit volk, dus ik wil als minister-president begrijpen wat hier gebeurt, waarom een deel van de bevolking tegen zwarte piet is en hoe ik ervoor kan zorgen dat eenieder zich veilig voelt in mijn land". Nee, het werd even weggezet als "Wat een onzin allemaal" Dat onbegrip weer….ik ben moe…

 5. Positieve discriminatie is een groter probleem aan het worden omdat ook witte mensen ook slaaf zijn geweest van de zwarte mensen nog voor dat het andersom zo was bijvoorbeeld de joden in Egypte maar daar hoor je niets over en als een zwarte man een blanke dood maakt dan is het ook een gewone moord en hoor je er niets over en alle criminaliteit die hier gepleegd wordt door niet inheemse mensen tegen de inheemse mensen zit daar dan ook een racistisch oogmerk aan omdat ik zie dat buitenlandse mensen vaker Nederlandse mensen als slachtoffer uitzoeken in plaats van hun eigensoort en dat er tegenwoordig geselecteerd wordt op kleur en sexuele geaardheid en die voorrang krijgen op de arbeidsmarkt omdat er meer diversiteit moet komen en alle beledigingen die naar de witte mensen worden geuit zo als tatta en kaaskop met alle veroordelingen dat we bij voorbaat racistisch zijn of gierig of welke negatieve uitlating dan ook. Dat is allemaal wel acceptabel of gerechtvaardigd wat een leugens en wat een grote hypocriet gefaalde westerse maatschappij leven we in. Maar ik zeg jullie lekker verder bezig blijven tegen de Blanken en blijft ze vooral benadelen een goed recept voor een Burgeroorlog

 6. Als een zwarte man, een T-shirt aantrekt met de tekst black power. Dan is er niks aan de hand.

  Als een vrouw een T-shirt aan trekt met de tekst Women Power, is er niks aan de hand.

  Als een blanke man een T-shirt aan trekt met de tekst "white power" dan is het automatisch een racist.

  Leg maar eens uit hoe dit kan.

  Ik ben geen racist, wel rechts georiënteerd. Ik ben van mening als je je eigen gediscrimineerd wil voelen, dan wordt je veel gediscrimineerd.

  We leven nu eenmaal in multiculturele samenleving, ik ben van mening dat iedereen gelijke behandeling moet krijgen.
  Als iemand hulp nodig heeft, onbetwist zijn afkomst, dit moet krijgen. Dit wil niet zeggen dat je je bij elke mistap/uitspraak je eigen beledigd moet voelen. En je moet leren hier mee om te gaan.

  Ik heb rood haar, ik ben heel vaak kut rooie genoemd, heeft je vader roest in de pijp of rooie rooie ik zal je gooje. . .enz.

  Als ik zwart haar had gehad, en je had rooie voor zwarte vervangen. Dan ben je in de huidige samenleving een groote racist.
  Als rooie wordt je gewoon geplaagt.

  Ik ben inderdaat van mening dat er veel racisme is in de wereld, en ook in nederland. Maar niet alles is racisme, en in een multiculturele samenleving hoor je hier gewoon mee om te kunnen gaan.
  Kan je dat niet, dat dit geld zowel voor blanken, als voor de gekleurde mensen, er zijn zat andere landen in de wereld waar je het opnieuw kan proberen.

  Maar denk eerst na voordat je vertrekt. Zoals ons oma altijd zij "het gras is altijd groener aan de overkant"

  NEDERLAND IS ZO SLECHT NOG NIET

 7. Had floyd maar nooit fentanyl gebruikt, dan was hij nu nog met ons. Jammer dat Black lives matter nooit zwarte mensen kiest om held te maken die daadwerkelijk onterecht zijn behandeld door politie, het zijn altijd de meest geweldadige junkies die ze kiezen als boegbeeld voor black lives matter.

 8. Deze regering maakt de hele wereld kapot. Ze zetten verschillende mensen van andere culturen tegen elkaar om zo chaos te creëren. En jullie liegen er ook nog is over vieze smiegten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *